Cora | Supernova Drobeta | Supernova

Hypermarketul Cora se găsește acum în Supernova Drobeta și te așteaptă cu toate bunătățile de care ai nevoie!

Cora

Ore de deschidere
Luni 08:00 - 22:00
Marţi 08:00 - 22:00
Miercuri 08:00 - 22:00
Joi 08:00 - 22:00
Vineri 08:00 - 22:00
Sâmbătă 08:00 - 22:00
Duminică 08:00 - 22:00
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
E-mail
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Hipermarketul Cora te așteaptă cu produse variate care vor satisface nevoile întregii familii!

La Cora vei găsi și haine pentru toată familia! De la îmbrăcăminte pentru copii până la haine pentru gravide, lenjerie intimă, pijamale, cămăși de noapte și produse de îngrijire atât pentru dame, cât și pentru bărbați. Dacă îți dorești ținute chic pentru viața de zi cu zi, la prețuri accesibile și realizate din materiale de calitate, hipermarketul Cora din Supernova Drobeta te așteaptă de fiecare dată cu promoții speciale!

Îndulcește-te cu deserturi delicioase de la cofetăria Cora!

Te numeri printre numeroșii fani ai ciocolatei belgiene? La Cora vei găsi o largă varietate de produse cu ciocolată, printre care: trufe, fructe asortate în ciocolată, cupe din ciocolată, batoane de ciocolată cu lapte sau bomboane delicioase cu ciocolată și nuci. Ananasul în ciocolată belgiană albă sau neagră poate deveni în scurt timp desertul tău preferat, pe când căpșunile în ciocolată sunt perfecte pentru o seară romantică împreună cu partenerul. Le găsești pe toate la Cora din Supernova Drobeta!

De asemenea, Cora a pregătit pentru tine și plăcinte umplute cu mere sau dovleac, o producție proprie care îți va încânta papilele gustative cu orice ocazie. Bazează-te pe acest hipermarket pentru zilele când ai musafiri sau vrei să te bucuri împreună cu familia de cele mai gustoase deserturi!

La Cora găsești produse pentru a-ți reamenaja grădina cu stil!

Pentru că printre valorile acestui brand se află îndrăzneala, încrederea și pasiunea, în oferta Cora vei găsi și numeroase opțiuni în ceea ce privește mobilierul și decorațiunile de grădină. Vino la Cora din Supernova Drobeta pentru a te bucura de seturi cu masă și scaune de exterior, bănci, ghivece pentru flori de diferite dimensiuni, scaune din plastic pentru copii și cele mai confortabile șezlonguri pentru siestă! Toate acestea poate fi găsite la prețuri accesibile, în nuanțe diferite pentru a aduce bucuria în curtea ta. 

Cora, unul dintre cele mai dinamice branduri de retail

Primul magazin Cora a fost deschis în România în anul 2003 în București. În 2013 a fost lansată platforma online prin care Cora oferă clienților din marile orașe ale țării servicii de tip cumparaturi drive-in. Grupul Louis Delhaize este cel răspunzător pentru deschiderea primului hipermarket Cora în Franța și Belgia în anul 1970. Având acest lung istoric, Cora  comercializează astăzi atât produse ce aparțin brandurilor internaționale de alimente și băuturi, cât și propriile produse sub mărci apreciate de consumatori precum Winny. 

Hipermarketurile Cora sunt mereu aproape de tine, cu unele din cele mai bogate oferte de produse alimentare, sănătate și frumusețe, casă, auto și bricolaj, electrocasnice sau fashion. Practic, toate produsele de care ai mereu nevoie, la tine acasă, sunt la dispoziția ta în magazinele Cora în orice moment!