Tentații irezistibile de Black Friday

Profită de SUPER reduceri şi oferte pentru întreaga familie la: articole fashion, încălţăminte şi accesorii, produse cosmetice, parfumuri, jucării, electronice şi electrocasnice, mobilier şi multe alte produse.

Completează-ți garderoba cu produsele la care ai visat

Dacă îți dorești să dai un refresh garderobei tale, Black Friday este momentul perfect. Indiferent de stilul tău vestimentar, magazinele din Supernova au pregătit reduceri la paltoane, jachete din piele, pulovere oversized, rochii elegante, accesorii la modă și încălțăminte confortabilă. Acum poți alege piesele care îți completează ținutele la prețuri mai mici decât în orice alt moment.

Gadget-uri și produse pentru casă

Black Friday nu se oprește aici. Dacă ești un iubitor de tehnologie, acum îți poți achiziționa produsele mult dorite, fie că visezi la un televizor mai mare, un laptop mai rapid sau un telefon nou, acum poți face aceste achiziții la SUPER prețuri.

Aveai în plan să îți redecorezi locuința? Profită de reducerile de Black Friday la: mobilier și decoratiuni,  frigidere, mașini de spălat vase sau rufe și aparate de gătit.

Răsfață-i pe cei mici

Ofertele de Black Friday includ și produse pentru copii, cum ar fi cărți, jucării interactive, jocuri LEGO, puzzle-uri și figurine cu eroii preferați din desene animate. In plus, poți completa garderoba copiilor cu haine colorate și confortabile la prețuri mai mici. Iar dacă ești în căutare de încăltăminte confortabilă și de calitate, aici vei găsi cu siguranță perechea de încălțări potrivită pentru copilul tău.