Alexis Fashion | Supernova Drobeta | Supernova

Găsești haine pentru toate ocaziile la magazinul Alexis Fashion din Supernova Drobeta!

Alexis Fashion

Ore de deschidere
Luni 11:00 - 20:00
Marţi 11:00 - 20:00
Miercuri 11:00 - 20:00
Joi 11:00 - 20:00
Vineri 11:00 - 20:00
Sâmbătă 11:00 - 20:00
Duminică 11:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Fashion

Alexis Fashion, haine de damă pentru toate ocaziile

Fie că te așteaptă un eveniment important și vrei să te îmbraci elegant, fie că urmează să pleci în vacanța mult dorită și îți dorești să faci senzație, la Alexis Fashion din Supernova Drobeta vei găsi toate piesele vestimentare de care ai nevoie. Rochiile casual sau elegante, bluzele, fustele, pantalonii de damă în modele variate sunt nelipsite din oferta magazinului, însă, pe lângă acestea, ai la dispoziție și o selecție de genți care să se completeze cu succes. 

Paltoane de toamnă și de iarnă, ii cu modele tradiționale, piese din denim și diverse accesorii - toate acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, iar personalul te va întâmpina cu drag și îți va oferi consultanță atunci când ai nevoie. 

Geanta potrivită pentru orice ținută

Geanta este unul dintre cele mai importante accesorii din orice ținută de damă, așa că magazinul Alexis Fashion din Supernova Drobeta te așteaptă cu o largă varietate de produse din care poți alege. Dacă ești adepta genților mici, de umăr, cu siguranță o vei putea asorta la unul din outfiturile expuse în magazin. În schimb, dacă preferi gențile de mână, mai voluminoase, vei găsi modele importate din Italia la cea mai înaltă calitate și în toate nuanțele pe care le dorești. 

În funcție de tipul de ținută pe care vrei să-l creezi, un rucsac sau o geantă de mici dimensiuni va putea veni perfect în completarea acesteia. 

Vino la Alexis Fashion din Supernova Drobeta pentru a-ți reîmprospăta garderoba cu haine de calitate!

Alege stilul vestimentar care te reprezintă

La magazinul Alexis Fashion  găsești haine pentru fiecare stil vestimentar: casual, elegant, clasic, boho-chic, streetstyle și multe altele. Preferi zilele însorite și briza mării sau zăpada și răcoarea? Cu hainele potrivite te poți bucura de fiecare anotimp. Buzele din bumbac moale sau costumele de baie în diferite culori abia așteaptă să fie probate și luate acasă. Dacă ai nevoie de o geacă groasă cu puf sau o jachetă modernă care să te protejeze de vânt, cu siguranță le vei regăsi în oferta magazinului. 

Mai mult decât atât, hainele comercializate de Alexis Fashion sunt potrivite tuturor grupurilor de vârstă, de la cele mai tinere domnișoare la cele mai rafinate senioare. O explozie de culori te va întâmpina încă de la primii pași și astfel vei știi că te afli în locul potrivit.