Mobila Laguna | Supernova Drobeta | Supernova

Mese, scaune, colțare, canapele - găsești mobilier de calitate la magazinul Mobila Laguna din Supernova Drobeta!

Mobila Laguna

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Home
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Home

Oferă-ți un plus de confort cu mobilierul de la Mobila Laguna  

Sufrageria este locul în care îți petreci timpul liber și cel în care îți primești invitații, așa că o poți transforma într-o oază de relaxare cu ajutorul mobilierului de calitate de la Mobila Laguna din Supernova Drobeta. În oferta disponibilă vei găsi comode, vitrine, biblioteci și etajere care să vină perfect în completarea designului casei tale. Chiar dacă alegi un set de mobilier deja existent, vei putea să personalizezi poziționarea corpurilor după bunul plac. 

În magazinul Mobila Laguna din Supernova Drobeta vei găsi inspirația de care ai nevoie pentru a reinventa această încăpere a casei tale astfel încât tu și cei dragi să vă puteți bucura de un plus de confort și armonie. Toată gama de mobilier din catalog este modernă, de calitate și gata de a fi montată în locuință, astfel încât sufrageria să capete aspectul pe care l-ai visat. 

Alege bucătăria viselor tale și personalizeaz-o așa cum vrei

Mobila de bucătărie de la Mobila Laguna este potrivită oricărui tip de spațiu, mic sau mare, deoarece fiecare corp dintr-un set este modular. Acest lucru înseamnă că poți alege corpurile separat pentru a le poziționa așa cum vrei, având de asemenea extra opțiuni de personalizare la îndemână și în ceea ce privește blatul. Pentru bucătăriile mici din apartamente poți opta pentru seturi de mobilier în alb și bej care să confere impresia de spațiu mai amplu. Dacă dispui de o bucătărie mare, seturile în culori închise, simple sau într-o nuanță puternică precum roșu sunt variante care îți stau la dispoziție!
Vino la magazinul Mobila Laguna din Supernova Drobeta pentru a te convinge de calitatea mobilierului și a găsi inspirația necesară pentru a-ți redecora locuința!

Mobila Laguna, un brand longeviv din inima Maramureșului

Mobila Laguna a fost înființată în anul 1994, ocupând în prezent un loc de top printre producătorii de mobilă de calitate. Tapițeriile și mobilierul sunt realizate în fabrici separate, iar dacă vrei să personalizezi dimensiunea și culoarea produselor alese, poți face acest lucru printr-o comandă în magazinul Mobila Laguna. 

Aici găsești seturi de dormitor și bucătării în diferite stiluri de la modern la clasic și dimensiuni potrivite pentru fiecare spațiu. Piesele pot fi achiziționate și separat. Poți alege dintr-o mare varietate de paturi, dulapuri, noptiere și comode. Mai mult decât atât, în funcție de tipul de design interior preferat, poți opta pentru mobilier deschis la culoare, în stil scandinav, o canapea din stofă pentru un living elegant sau un set pentru sufragerie în nuanțe de maro care să completeze atmosfera rustică pe care ți-o dorești.