Servicii

La Supernova Drobeta vei găsi lanțuri de magazine și servicii de calitate și versatile, indiferent de nevoile și dorințele tale!

Parcare gratuită

La Supernova Drobeta nu vei fi nevoit să ai grija mașinii! Bucură-te de momentele perfecte în mall, alături de toate persoanele dragi ție. Vei putea parca autoturismul gratuit și în siguranță în parcarea centrului comercial.

Pentru că știm cât de dificil poate fi uneori să găsești un loc liber, am suplimentat numărul de spații de parcare la o capacitate de peste 1000 de mașini, așa că indiferent de ziua sau ora în care vrei să vizitezi mall-ul, ai cu siguranță un spațiu de parcare asigurat!

 

Facilități pentru mașinile electrice

De câte ori nu ai dorit să-ți încarci mașina electrică la centrul comercial vizitat, însă acesta nu oferea facilitățile de care aveai nevoie? La Supernova Drobeta vei găsi întotdeauna priza de încărcare pentru autoturismele electrice! Bucură-te de shopping relaxat în timp ce mașina ta se încarcă.

 

Car wash self service Qwash

Spală-ți exact așa cum dorești mașina datorită serviciului de „car wash self service” cu Qwash! Vei avea la dispoziție patru dozatoare pentru curățarea și întreținerea autovehiculului, chiuvetă cu storcător, aspirator cu 4 funcții, aspirator tapițerie și spălător de covoare.

Exchange

O altă facilitate ce nu ar trebui să lipsească din niciun complex de magazine este Exchange-ul, care oferă servicii de schimb valutar. ALBORZ EXCHANGE are cursuri valutare de cumpărare și vânzare foarte bune, pentru EUR, USD, GBP, CHF, DKK, SEK etc.
Indiferent dacă vii împreună cu familia, cu grupul de prieteni sau solo, bucură-te de toate serviciile oferite, alături de celelalte magazine și atracții impresionante pe care le poți încerca chiar în orașul tău, la Supernova Drobeta!

ATM

Preferi să plătești cu bani cash în defavoarea cardului sau ai nevoie de o anumită sumă cash? În incinta centrului comercial Supernova Drobeta găsești bancomate ale băncilor BCR și Raiffeisen. 

La ATM-uri poți scoate sumele de bani dorite și chiar să efectuezi plăți, rapid și ușor. Bucură-te de o sesiune de shopping perfectă alături de cei dragi ție sau încearcă toate celelalte activități oferite de mall, indiferent dacă plătești cash sau cu cardul!