Robest | Supernova Drobeta | Supernova

Magazinul RobestShop din Supernova Drobeta te așteaptă cu device-uri de ultimă generație și cele mai cool accesorii pentru telefonul mobil!

Robest

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Personalizează-ți telefonul cu huse de calitate de la RobestShop!

Fiind unul dintre cei mai mari retaileri offline&online de accesorii mobile din România, RobestShop te ajută să îți personalizezi telefonul mobil cu cele mai cool huse, disponibile în peste 200 de modele. Fie că vrei o husă simplă, care să îți protejeze telefonul Samsung, Apple, Oppo, Xiaomi, Motorola sau Huawei sau ești fanul celor cu modele colorate, care să ofere un aspect plăcut device-ului, toate acestea pot fi găsite la magazinul RobestShop din Supernova Drobeta.

Indiferent de modelul telefonului tău, la RobestShop vei putea achiziționa o husă de calitate înaltă în culoarea ta preferată. Nu trebuie să îți faci griji în privința rezistenței huselor, însă dacă îți dorești extra-protecție pentru device-ul tău, poți opta pentru foliile de protecție din catalog, disponibile pentru toate modele de telefoane. 

Accesorii de ultimă generație pentru telefonul tău mobil

Dacă îți dorești să îți încarci mai eficient telefonul mobil în mașină, apelează cu încredere la încărcătoarele auto disponibile în magazinul RobestShop din Supernova Drobeta. Gama de produse cuprinde atât modele cu USB, cât și wireless, astfel încât experiența ta să fie complet schimbată. Tot aici vei găsi și suporturi auto pentru telefonul mobil, dar și suporturi de birou, ideale pentru acasă. 

Vino la RobestShop și bucură-te de ultimele inovații tehnologice apărute pe piață!

RobestShop, un brand longeviv care ține mereu pasul cu tehnologia

Primul magazin RobestShop a fost deschis în anul 1999 în Craiova. În prezent, rețeaua cuprinde peste 220 de magazine în întreaga țară și o echipă de 400 de angajați care îți stau la dispoziție pentru toate informațiile necesare. Fie că vrei să îți cumperi un nou telefon și ai nevoie de îndrumare, fie că îți dorești gadget-uri de ultimă generație și diverse accesorii pentru telefonul mobil, vei găsi toate acestea în magazinul Robest.

Echipa de specialiști se asigură zilnic de faptul că vei putea alege dintr-o gamă variată de produse disponibile pe stoc, toate realizate din materiale de calitate și menite să îți ușureze viața. Mai mult decât atât, RobestShop oferă o garanție între 1 și 48 de luni la gama de huse de protecție, cabluri, încărcătoare, căști, suporturi, carduri, stickuri, boxe portabile, baterii externe și multe altele!