Proges | Supernova Drobeta | Supernova

La Proges din Supernova Drobeta găsești tot ce ai nevoie pentru amenajări interioare: uși, covoare, parchet și multe altele!

Proges

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Home

Tapetul de la Proges îți poate schimba starea de spirit instant!

Vrei să-ți faci locuința mai atrăgătoare și mai colorată? Pentru a face acest lucru, ai la dispoziție sute de modele de tapet de calitate, toate acestea disponibile în magazin. Poate că vrei să îți înfrumusețezi sufrageria, locul în care îți petreci o mare parte din timpul liber și unde îți primești cu drag invitații. În acest caz, poți alege un tapet cu modele florale, care să creeze un ambient exotic. 

Dacă micuțul tău își dorește o cameră mai veselă în care să se joace, Proges oferă multiple opțiuni special pentru copii. Tapetele cu diverse motive vesele, inclusiv ursuleți simpatici, vor crea o atmosferă ideală, în care copilul tău să se simtă în siguranță, ca într-o poveste, asemenea celor pe care poate i le citești înainte de culcare. Orice design ai avea în minte și orice scenă din natură ai vrea să recreezi, cu siguranță modelul potrivit te așteaptă în magazinul Proges din Supernova Drobeta

Nu mai sta pe gânduri și vino acum la cumpărături! Proges îți poate oferi tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma locuința într-un loc de vis.

Alege covorul visurilor tale pentru fiecare încăpere a locuinței 

Fie că ești în căutarea unor covoare clasice, moderne, din lână, pentru sufragerie sau camera copiilor, poți alege din sute de modele pentru a-ți găsi favoritul. Casa ta va căpăta aspectul unic pe care ți-l dorești, în stilul preferat de la scandinav, rustic, modern la clasic sau art-deco. Ai opțiuni multiple chiar și când vine vorba despre alegerea materialului: microfibră, poliester, poliamidă, blană ecologică, acril și multe altele. 

Gândește-te la confortul locuinței tale și investește în covoare rezistente, ușor de întreținut, ce îți pot face trezirea de dimineață mai plăcută. Imaginează-ți cum se simte să pășești peste un covor în care picioarele tale se afundă la fiecare pas… Vizitează magazinul Proges din cadrul Supernova Drobeta și te vei putea bucura de această sublimă senzație tactilă în mod direct! 

Proges, un brand cu prețuri atractive și o varietate largă de produse

Toate nevoile casei tale, de la parchetul laminat și stratificat la perdele, draperii și tapet, pot fi îndeplinite vizitând magazinul Proges. Calitatea produselor din portofoliu vorbește de la sine. Nu doar atât, dar te poți orienta și către ușile de interior sintetic sau furnir natural, cât și sistemele de glisare sau ușile tehnice din oțel marca PORTA. Astfel te vei simți în siguranță și, mai mult decât atât, vei putea personaliza intrarea locuinței tale exact așa cum îți dorești!