Secundar | Supernova Drobeta | Supernova

La magazinul Secundar din Supernova Drobeta găsești ceasuri de mână, bijuterii, parfumuri și ochelari de soare pentru tine și cei dragi!

Secundar

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Categorie
Fashion
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Categorie
Fashion

Cauți un cadou deosebit pentru un membru al familiei sau pentru un prieten?

Magazinul Secundar este aici pentru tine!

Ceasurile bărbătești pot fi găsite în mii de opțiuni disponibile, în funcție de firma preferată, stilul vestimentar, materialul, culoarea și grosimea carcasei, cât și după criterii precum tipul mecanismului sau țara sa de proveniență. 

Seturile de bijuterii marca Swarovski reprezintă cu siguranță un adaos valoros în cutia de bijuterii a oricărei femei. Fie că e vorba despre cercei, coliere, brățări sau inele din argint strălucitor, la magazinul Secundar din Supernova Drobeta vei găsi tot ce îți dorești pentru propria colecție sau pentru a aduce zâmbetul pe buze unei prietene. Bijuteriile marca Guess au modele deosebite și pot fi purtate cu ușurință în viața de zi cu zi pentru a conferi eleganță ținutelor tale. 

Îți dorești un look fesh și modern? În colecția de rame de ochelari Just Cavalli în diverse nuanțe și dimensiuni vei găsi accesoriu care să te pună în evidență. În oferta variată de ceasuri de damă din magazinul Secundar din Supernova Drobeta sunt modele care se pretează oricărei ocazii, fie că îți dorești să-l porți la serviciu sau asortat la o ținută casual. Toate produsele comercializate de acest brand sunt de înaltă calitate și îți vor asigura un look desăvârșit!

Parfumuri înmiresmate pentru el și ea de la Secundar

Îți dorești un nou parfum? Personalul din magazin este dispus să îți ofere asistență astfel încât să găsești produsul potrivit pentru tine. În oferta Secundar din Supernova Drobeta vei putea alege din branduri renumite precum Armani, Cartier, Burberry, Chanel, Chloe, Carolina Herrera sau Cacharel, astfel încât să îți descoperi aroma preferată sau să oferi un cadou de neuitat.
Te așteptăm în magazinul Secundar din Supernova Drobeta cu parfumuri, bijuterii și ceasuri de înaltă calitate!

Cele mai bune idei de cadouri de la Secundar

Secundar îți oferă o largă varietate de produse pentru tine sau numai bune de oferit în dar celor dragi. Aici vei găsi ceasuri și parfumuri de damă sau pentru bărbați, ochelari de soare, bijuterii din argint și alte accesorii decorative pentru locuință. 

Această companie și-a propus să comercializeze produse de calitate de la branduri recunoscute internațional precum Guess, Swarovski, Esprit, DKNY și multe altele pentru satisfacția clienților săi.