Silca centre profesionale de copiat chei | Supernova Drobeta | Supernova

La centrul profesional de copiat chei din Supernova Drobeta poți duplica orice tip de cheie și să apelezi la serviciul de digitalizare a cheilor!

Silca centre profesionale de copiat chei

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Obține un duplicat pentru orice tip de cheie

În centrul profesional Silca din Supernova Drobeta pot fi duplicate la perfecție inclusiv cheile auto cu cip și telecomandă. Dacă ai nevoie de o copie în plus pentru un membru al familiei sau vrei să ai o alternativă pentru siguranța ta, vino în magazin și vei scăpa de orice grijă. Pentru personalizarea cheilor, poți opta pentru brelocuri, etichete sau diverse capișoane colorate astfel încât să știi exact unde se potrivește fiecare. 

Datorită aparaturii performante, nu vei avea mult de așteptat pentru a obține duplicatul de care ai nevoie. Personalul specializat și bine instruit îți va putea oferi consultanță în tot ceea ce privește serviciile oferite, astfel încât să alegi ce ți se potrivește. 

Dacă ai întâmpinat diverse probleme la cheia auto, în oferta Silca intră și peste 500 de modele diferite de carcase, astfel încât componenta electronică originală a telecomenzilor să poată fi integrată și refolosită astfel. Designul va fi reprodus cu fidelitate, iar tu te vei bucura de o investiție sigură ce va conduce la rezultate excelente. 

Accesorii care îți vor ușura viața de la centrul profesional Silca

Pe lângă serviciul de duplicare al cheilor, în magazinul Silca din Supernova Drobeta vei mai găsi și consumabile precum benzină, piatră și fitil pentru brichetele Zippo, gaz pentru brichetele Eurojet sau lubrifiantul multifuncțional WD-40, care ajută la deblocarea mecanismelor înțepenite, înlătură umezeala și desface ansamblurile ruginite. 

Te așteptăm la centrul profesional de copiat chei Silca din Supernova Drobeta unde serviciile complete oferite vor mulțumi orice client. 

Magazinul de copiat chei care oferă servicii complete

La centrul profesional de copiat chei Silca poți obține un duplicat al oricărei tip de cheie, fie că este de la casă sau de la mașină, cât și copii ale telecomenzilor rezidențiale pentru porțile rabatabile, ușile culisante sau pentru garaj. 

Mai mult decât atât, poți apela și la serviciul de digitalizare a cheilor prin intermediul aplicației My Keys Safe. De asemenea, în ofertă vei găsi și cilindri de maximă siguranță, lacăte, yale pentru uși, baterii de schimb pentru telecomenzile auto și accesorii pentru chei. 

Lanternele, cuțitele de bucătărie și de vânătoare, cât și bricegele Victorinox sunt de asemenea disponibile într-o largă varietate pentru a te ajuta să găsești modelul potrivit.