Tigareta Electronica | Supernova Drobeta | Supernova

La Țigareta Electronică din Supernova Drobeta găsești țigări electronice și accesorii pentru acestea de înaltă calitate!

Tigareta Electronica

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Vape-uri disposable cu toate aromele tale preferate!

Vape-urile ElfBar pot fi găsite într-o largă varietate de arome la Țigareta Electronică din Supernova Drobeta. Fie că este vorba de căpșuni, pepene, strugure, piersică, afine, mango, mentă, vată de zahăr, banane, mere sau combinații deosebite între acestea precum strawberry banana sau coconut melon, poți cumpăra dispozitivul la preț redus, acesta având o capacitate de până la 600 de pufuri (echivalent a două pachete de țigări).

Pe lângă produsele marca ElfBar, la Țigareta Electronică mai poți găsi și vape-uri VAAL de la Joytech, variate modele de la Coolplay, Nasty Fix Air sau EQ. Vape Filter, cu o autonomie de până la 1800 de pufuri, fără să conțină nicotină. Bucură-te de experiența unică a vaping-ului și încearcă toate aromele disponibile în ofertă pentru a-ți identifica favorita! Nimic nu se compară cu aromele pure și intense ale acestor celebre branduri. 

Accesorii pentru tigara electronică de înaltă calitate de la Țigareta Electronică

La magazinul Țigareta Electronică din Supernova Drobeta vei găsi inclusiv toate accesoriile de care ai nevoie pentru dispozitivul tău, de la baterii la mod-uri reglabile, clearomizoare, acumulatori litiu-ion sau încărcătoare performante. Bateriile eGo pot beneficia de o garanție de până la 3 luni de zile, iar încărcătorul pentru acumulatori te va scuti de multe griji. Tot aici vei găsi și adaptoare cu USB pentru priză sau atomizoare marca Innokin, care ajută la reglarea aerului de admisie. 

De ce să nu îți îmbunătățești experiența cu astfel de accesorii de calitate? Bazează-te pe ajutorul de specialitate oferit de personalul magazinului pentru a lua cele mai bune decizii. 
Te așteptăm la Țigareta Electronică din Supernova Drobeta cu cele mai performante dispozitive și accesorii pentru fumat! 

La Țigareta Electronică găsești tot ce ai nevoie pentru dispozitivul tău

Dacă utilizezi adesea țigările electronice sau vape-urile de unică folosință cu diferite arome, la Țigareta Electronică vei găsi o gamă largă de lichide, cu sau fără nicotină, la prețuri accesibile și potrivite dispozitivului tău. Fie că este vorba despre FOK Labs, Liqua, Aramax și multe altele, poți achiziționa lichidul tău preferat în cantitatea dorită la prețuri foarte accesibile. 

Kiturile Innokin Sensis îți vor duce experiența la un alt nivel, fiind un partener de încredere pentru a oferi produse de înaltă calitate tuturor clienților. Începătorii pot apela cu încredere la kitul Joytech Ego AIO, care are un ambalaj prietenos cu mediul și oferă toate beneficiile unui dispozitiv all-in-one.