Quasit Systems | Supernova Drobeta | Supernova

Magazinul Quasit Systems din Supernova Drobeta oferă sisteme IT și de supraveghere de înaltă calitate!

Quasit Systems

Ore de deschidere
Luni 08:00 - 20:00
Marţi 08:00 - 20:00
Miercuri 08:00 - 20:00
Joi 08:00 - 20:00
Vineri 08:00 - 20:00
Sâmbătă 08:00 - 20:00
Duminică Închis
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Încărcătoare auto wireless, imprimante și kituri pentru semnătura electronică - le găsești pe toate la Quasit Systems! 

Pentru că trăim în era tehnologiei, poți îmbunătăți acum calitatea vieții tale utilizând încărcătoare și imprimante wireless care să eficientizeze timpul petrecut cu aceste sarcini. La magazinul Quasit System din Supernova Drobeta găsești încărcătorul auto wireless Slick, care beneficiază de două sisteme de prindere: fie cu ventuză pentru instalarea pe bord sau parbriz, fie prin intermediul clemelor pentru gura de ventilație. Astfel, nu vei mai avea nevoie de un cablu separat, iar rotația completă la 360 de grade permite o vizualizare optimă și utilizarea mai ușoară a funcțiilor. 

Imprimanta multifuncțională InkBenefit de la Brother este ideală pentru birouri mici sau pentru acasă, fiind un echipament profesionist care te va ajuta să îți sporești productivitatea. La Quasit Systems ai posibilitatea de a achiziționa și cartușele necesare sau poți opta pentru serviciul de reumplere a acestora cu cerneală sau toner. 

Brandul este în parteneriat cu CertDigital ceea ce înseamnă că poți procura certificate digitale pe o perioadă de la 1 până la 3 ani.

Servicii IT&C complete pentru afacerea ta!

În gama largă de servicii oferite de Quasit System în Supernova Drobeta se enumeră și serviciile profesionale de hosting, extinderea și optimizarea sistemului informatic deja existent, servicii de administrare a serverelor de baze de date sau acces la internet, realizarea site-urile web pentru prezentarea firmei sau a produselor, cât și servicii de backup pentru date de pe serverele firmei. Afacerea ta va fi complet protejată din punctul de vedere al tehnologiei informației, procedurile necesare fiind astfel eficientizate. 


Te așteptăm la Quasit Systems din Supernova Drobeta pentru consultanță în tot ceea ce privește domeniul IT.

Quasit Systems, combinația perfectă între sistemele IT și de supraveghere

Acest brand a fost lansat în decembrie 2010 în Drobeta Turnu Severin de către un grup de IT-iști pasionați, cu peste 10 ani de experiență. Fie că este vorba despre rețele wired sau wireless, sisteme de operare, implementări de aplicații software, automatizări sau sisteme de securitate, găsești acum toate aceste servicii în același loc. 

La Quasit Systems găsești soluția potrivită pentru siguranța ta. Sisteme antiefracție și antiincediu sau supravegherea video vor fi implementate cu succes în locuința sau sediul afacerii tale. Dacă întâmpini adesea dificultăți în ceea ce privește tehnologia, de acum înainte nu mai trebuie să îți faci griji!