Inmedio | Supernova Drobeta | Supernova

Magazinul Inmedio din Supernova Drobeta te așteaptă cu reviste, cărți, băuturi răcoritoare, cadouri pentru cei dragi și multe altele!

Inmedio

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Inmedio, pauza de relaxare perfectă

Fie că ești pe fugă și ai nevoie de un snack care să îți dea un boost de energie, fie că îți e poftă de ceva dulce și vrei să ai la dispoziție o selecție de produse delicioase, la Inmedio găsești o gamă variată de opțiuni la prețuri accesibile. Mai mult decât atât, dacă dorești să cumperi un mic suvenir pentru cei dragi, un cadou sub formă de breloc personalizat, jucării sau alte mici decorațiuni interioare, acesta este locul potrivit!

Găsești în oferta magazinului Inmedio din Supernova Drobeta și ceaiuri calde sau smoothie-uri revigorante din fructe, care să te ajute să-ți continui ziua cu un aport sporit de energie. 

Și cei mici se pot bucura de produsele de la Inmedio

Dacă adulții se vor putea bucura să găsească pe rafturile magazinului Inmedio din Supernova Drobeta romanul pe care abia așteaptă să îl citească, cei mici pot alege dintr-o largă varietate de cărți pentru copii, cărți de colorat sau volume de activități care să îi ajute să își îmbunătățească abilitățile cognitive. 

De asemenea, selecția de reviste naționale și internaționale așteaptă toți cititorii pasionați cu exemplare din diferite categorii, de la modă la gastronomie, călătorii și decorațiuni interioare. Ești pasionat de integrame? Hai la Supernova Drobeta să-ți completezi colecția! 

Atât cei mici, cât și cei mari vor putea găsi tot ce au nevoie la Inmedio. Oferă-ți o mică pauză de relaxare și vino să-ți încarci bateriile în magazinul din Supernova Drobeta!

Economisește timp și energie la Inmedio

Inmedio este unul dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Lagardere Travel Retail România. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul de presă și convenience, Inmedio te așteaptă cu o largă varietate de produse și servicii. 
Fiind un lider național pentru segmentul News&Convenience, lanțul de magazine se distinge prin identitatea vizuală specifică și suprafața spațioasă de vânzări, care te ajută să găsești repede produsele de care ai nevoie.

Inmedio este și magazinul unde poți rezolva rapid mai multe probleme, fie că e vorba despre reîncărcarea cartelei telefonice, plata facturilor sau cumpărarea biletelor la acele evenimente la care de-abia aștepți să ajungi, fie că e vorba despre concerte, evenimente culturale sau altceva. Practic, Inmedio este soluția pentru o mulțime de nevoi pe care poți să le îndeplinești, simplu și rapid, în același loc.