Service GSM | Supernova Drobeta | Supernova

Vino să îți îmbunătățești experiența cu telefonul tău mobil la service-ul GSM din Supernova Drobeta!

Service GSM

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Categorie
Alte facilităţi

Service GSM, servicii de încredere care te salvează

Ai nevoie de reparații pentru device-ul tău? Display-ul este spart sau zgâriat? Indiferent de modelul telefonului - iPhone, Samsung, Nokia, Sony, Asus etc. la service-ul GSM din Supernova Drobeta orice problemă are o soluție! Touch screen-ul va funcționa ca înainte, acumulatorul poate fi schimbat și orice defect va fi reparat de către echipa de profesioniști dispuși să îți ofere ajutorul. 

Mai mult decât atât, la GSM găsești și toate accesoriile necesare telefonului mobil, de la folii de protecție la huse și carcase speciale pentru mai multe device-uri. Încredințează-ți dispozitivul unor profesioniști care pot să îți ofere o experiență cu totul nouă în ceea ce privește tehnologia mobilă. 

Te poți bucura de serviciile GSM din Supernova Drobeta la prețuri accesibile, iar rezultatul va fi cu siguranță mulțumitor!

Indiferent de problemă, GSM Service o rezolvă

Unele accidente nu pot fi evitate, însă vestea bună este că dacă ți-ai spart display-ul de la dispozitive marca Xiaomi, Huawei, HTC sau multe altele, echipa de profesioniști de la service-ul GSM din Supernova Drobeta îl poate înlocui în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să fii mulțumit. Acumulatorii de la diverse telefoane moderne nu mai beneficiază de aceeași rezistență, așa că îi poți înlocui la GSM, primind factură și garanție. 

Pentru a-ți proteja mai bine telefonul mobil, vei putea alege dintr-o largă varietate de accesorii, iar personalul te va îndruma să iei cea mai bună decizie. Anii de experiență în domeniu își spun cuvântul, astfel că, indiferent de marca telefonului tău, piesele defecte vor fi înlocuite cu piese originale și de calitate. 

Vino cu încredere la service-ul GSM din Supernova Drobeta și oferă-i dispozitivului tău atenția pe care o merită, astfel încât să te bucuri de el cât mai mult timp posibil.  

Economisește bani cu accesoriile oferite de service GSM

Pentru că este mult mai ușor să previi decât să repari un accident, poți economisi bani apelând la accesorii de ultimă generație precum foliile din sticlă sau husele speciale, menite să îți protejeze o perioadă îndelungată telefonul sau tableta. Știm cât de important este să te poți bucura de toate facilitățile oferite de dispozitivele mobile în viața de zi cu zi, așa că service-ul GSM din Supernova Drobeta îți stă la dispoziție cu asistență și servicii de calitate.

Te poți bucura de o experiență îmbunătățită cu telefonul tău mobil doar la service-ul GSM.