Insula de perdele si draperii | Supernova Drobeta | Supernova

La Insula de perdele și draperii din Supernova Drobeta găsești cele mai avantajoase soluții pentru amenajarea casei tale!

Insula de perdele si draperii

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Home
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Home

La Insula de perdele și draperii găsești textile pentru fiecare încăpere

Perdelele cu model sau simple pentru bucătărie, sufragerie sau dormitor comercializate de Insula de perdele și draperii din Supernova Drobeta îți vor înfrumuseța casa.  Mai mult, ai opțiunea de personalizare a sistemului de prindere și a modelului șinei sau al galeriei. 

Dacă dorești să oferi un aspect deosebit locuinței tale, poți opta pentru panouri japoneze sau perdele și draperii romane, foarte practice. 

Îți dorești un plus de confort în casă inclusiv în zilele toride de vară? Roletele simple sau cu ghidaj sunt alegerea potrivită. Indiferent de stilul de amenajare preferat, vei găsi un model pe gustul tău. Poți alege rolete realizate din bambus care să completeze designul rustic al încăperii, întrucât inclusiv culoarea mecanismelor poate varia de la alb la maron sau gri. Perdelele și draperiile din in permit luminii să pătrundă în casă, păstrând în același timp intimitatea.

Perdele și draperii moderne la prețuri avantajoase

Poți opta pentru achiziționarea unui set de perdele și draperii în diferite culori, astfel încât să se potrivească perfect în toate camerele locuinței tale. Confecționarea va fi realizată gratuit în funcție de mărimile preferate, iar de montaj se ocupă tot personalul de la Insula cu perdele și draperii. Vizitează Insula de perdele din Supernova Drobeta pentru a te putea uita la mostre.

Vei găsi o ofertă bogată și când vine vorba despre perdelele și draperiile din camera celor mici. Poți alege modele vesele și viu colorate care să lumineze încăperea și să-i confere o atmosferă de basm. 

Nu în ultimul rând, pentru un living elegant vei găsi draperii simple, fabricate din catifea, astfel încât să îți poți întâmpina oaspeții într-un spațiu confortabil și relaxant. 


Vino la Insula de perdele și draperii din Supernova Drobeta și vei putea descoperi toate modelele disponibile în ofertă!

Insula de perdele îmbracă ferestrele goale

O prezență remarcabilă pe piața produselor de amenajări interioare, Insula de perdele este brandul specializat în soluții estetice și funcționale pentru a îmbrăca ferestrele cu perdele, draperii, sisteme de prindere, jaluzele, rolete, storuri, rulouri exterioare și accesorii.

La Insula de perdele găsești servicii de consultanță și sfaturi competente de amenajare a locuinței, despre alegerea perdelelor potrivite în fiecare cameră și în stilul dorit. Se asigură manoperă gratuită pentru toate produsele și servicii de instalare gratuită la comenzi cu valoare peste 1000 de lei.

Clienții pot contacta telefonic magazinul Insula de perdele, pentru prezentare cu mostre la domiciliu, sau pot descoperi oferta variata de produse în centrul comercial Supernova Constanta, precum și în cele 4 magazine din București și 7 magazine din orașele Alba Iulia, Constanța, Dr. Tr. Severin, Pitești, Satu Mare, Slatina, Tg. Mureș.