Green Laundry - Spalatorie Curatatorie Ecologica | Supernova Drobeta | Supernova

Vino la spălătoria ecologică Green Laundry din Supernova Drobeta pentru servicii 100% profesionale!

Green Laundry - Spalatorie Curatatorie Ecologica

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică Închis
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

De la textile pentru dormitor la cele mai fine cămăși din mătase - te poți baza pe Green Laundry pentru a le reda strălucirea

Fie că vrei să aduci la Green Laundry din Supernova Drobeta perdelele, draperiile sau chiar sacii de dormit, personalul bine calificat îți va returna textilele fără vreo pată și cu un miros neutru plăcut. Același lucru se aplică și păturilor groase, protecțiilor pentru saltele sau cuverturilor realizate din materiale pretențioase. Dacă te confrunți cu o pată persistentă sau nu ai timpul necesar la dispoziție pentru curățarea în profunzime a textilelor tale, le poți aduce cu încredere la spălătoria ecologică Green Laundry.

Mai mult decât atât, în oferta serviciilor oferite se enumeră inclusiv spălarea și curățarea covoarelor, mochetelor și carpetelor, astfel încât toată locuința ta să capete un aer proaspăt și înmiresmat. 

Orice articol vestimentar din garderoba ta merită atenția cuvenită, în special dacă îți faci griji că materialul se poate deteriora în mașina de spălat de acasă. Dacă participi la un eveniment important și îți vrei ca hainele tale să arate impecabil, personalul de la spălătorie se va asigura de acest lucru. 

Îți dorești încălțăminte curată ca-n prima zi? La Green Laundry din Supernova Drobeta acest lucru este posibil. Orice produs va pleca de aici complet dezinfectat, iar rezistența sa va fi menținută. În maxim 48 de ore îți vei putea recupera articolele aduse, timp în care poți sta fără griji.  

Oferă-ți acest cadou și vei putea observa beneficiile curățării umede, fără solvenți și chimicale. Green Laundry din Supernova Drobeta încurajează atât grija față de mediul înconjurător, cât și în ceea ce privește prospețimea hainelor tale.

Green Laundry, o soluție ecologică pentru textilele tale

Spălătoria și curățătoria Green Laundry oferă servicii complete, 100% ecologice și profesionale în ceea ce privește îngrijirea așternuturilor și hainelor tale. De aici, acestea vor pleca împrospătate, spălate și călcate, fără utilizarea substanțelor chimice. Acest lucru se întâmplă deoarece detergenții utilizați sunt biodegradabili, dar curăță în profunzime textilele de orice fel și elimină mirosurile neplăcute.

Echipamentele de înaltă calitate utilizate la Green Laundry beneficiază de un sistem unic de curățare umedă, care reduce șifonarea și poate face articolele delicate să arate ca noi în mai puțin de o oră. Îmbrăcămintea de exterior, rochia și costumul pentru nuntă, cuverturile de pat din lână sau hainele din piele - toate acestea vor fi perfect curățate și aduse în cea mai bună formă a lor cât ai clipi!