ROBEN TOYS | Supernova Drobeta | Supernova

Magazinul Roben Toys din Supernova Drobeta te așteaptă cu jucării creative, rechizite școlare și papetărie de înaltă calitate!

ROBEN TOYS

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

La Roben Toys găsești jucării pentru toate vârstele

Fie că micuțul tău își dorește o mașinuță cu telecomandă, un pistol cu apă sau un set de construcții cu piese multiple, toate aceste jucării pot fi găsite la magazinul Roben Toys din Supernova Drobeta la prețuri accesibile și fiind realizate din materiale de calitate. Pe lângă jucăriile create în fabrica proprie, brandul comercializează și produse marca Dema-Stil, Dolu, Tupiko, Polesie sau Wader. 

Cauți cadoul ideal pentru micuțul tău creativ? La categoria Arts&Crafts găsești kituri creative pentru slime, seturi cu gelatină, plastilină pentru modelat sau jucării senzoriale antistres, astfel încât fiul sau fiica ta să își poată îmbunătăți abilitățile creative și să deprindă un nou hobby. Te pregătești pentru venirea pe lume a unui nou membru al familiei sau îți dorești un cadou practic pentru bebe? Articolele pentru bebeluși variază de la cărucioare la olițe, antemergătoare, cuburi pentru construcții și jucării zornăitoare pentru a-i ajuta pe cei mici să descopere lumea. 

Tot ce ai nevoie pentru biroul tău și rechizitele necesare celor mici

Fie că lucrezi de la birou sau de acasă ai nevoie de cele mai bune materiale. Produsele de papetărie marca Nebo stau sub egida echipei Roben și sunt produse în România cu responsabilitate și profesionalism. Printre acestea se enumeră: caiete A4, agende A5, seturi de pix și stilou, dosare cu șină, blocuri de desen și multe alte articole necesare acasă sau la școală. Din ofertă fac parte și perforatoarele, calculatoarele de birou, pixurile cu gel, hârtia fotografică, bibliorafturile sau suporturile pentru dosare.

La magazinul Roben Toys din Supernova Drobeta găsești și rechizite școlare pentru toate vârstele precum ghiozdane cu diferite modele atractive, penare gata echipate, cutii pentru sandwich și sticle de apă reutilizabile sau seturi de creioane colorate care să-i însoțească pe școlari în fiecare zi.
Vino și tu în magazinul Roben Toys din Supernova Drobeta pentru a satisface nevoile tuturor membrilor familiei și a face viața celor mici mai frumoasă!  

Roben Toys, afacerea de familie care aduce bucurie tuturor

Povestea Roben Toys se scrie din anul 2000 când familia Buzducea a început să comercializeze jucării și papetărie sub numele ales de cei doi fii ai lor: Robert (RO) și Beniamin (BEN). Începând cu anul 2012, a fost înființată o fabrică pentru a produce articole din plastic precum jucării, tăvițe pentru birou și rechizite școlare. În prezent, brandul Roben Toys își distribuie propriile produse în 4 centre mari din țară.

În magazinul Roben Toys găsești jucării realizate din plastic non-toxic, sigure pentru cei mici. Oferta cuprinde camioane, mingi, cuburi pentru construcție, leagăne sau cărucioare pentru păpuși. Seriozitatea și profesionalismul brandului sunt cartea de vizită a brandului. Mai mult, printre valorile Roben Toys se enumeră respectul pentru clienți și onestitatea. Fiecare copil merită să aibă rechizitele necesare la școală, iar fiecare birou trebuie să fie echipat cu papetărie de calitate!