Naya Boutique | Supernova Drobeta | Supernova

La Naya Boutique, în Supernova Drobeta, găsești îmbrăcăminte și accesorii pentru întreaga familie.

Naya Boutique

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Fashion
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Fashion

Naya Boutique – îmbracaminte și accesorii pentru întreaga familie

Magazinul Naya Boutique din Supernova Drobeta te așteaptă cu o gamă variată de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii. Indiferent de evenimentul urmează să participi, la Naya Boutique vei găsi tot ce îți dorești.

Pentru bărbați, magazinul din centrul comercial Supernova Drobeta pune la dispoziție costume elegante pentru nunți, camasi stilizate, curele de calitate, pantofi rafinați, cravate, butoni și papioane elegante. Cu siguranță te vei simți cu adevărat special într-un costum de la Naya Boutique.

Femeile vor fi încântate să descopere o selecție largă de rochii elegante pentru evenimente speciale, precum și rochii de zi confortabile și la modă. De asemenea, vor găsi aici și pantaloni sau costume office.

Pentru copii magazinul Naya Boutique a pregătit o colecție adorabilă de rochițe pentru fetițe și costume pentru băieți, potrivite pentru botezuri și alte evenimente speciale. Indiferent de vârsta lor, copiii vor arăta minunat și vor fi îmbrăcați impecabil.

Un aspect important la Naya Boutique este calitatea hainelor. Toate produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și cusute cu mare atenție pentru a asigura un aspect impecabil.

Echipa de experți în modă de la Naya Boutique din centrul comercial Supernova Drobeta este întotdeauna disponibilă pentru a îți oferi sfaturi și a te ajuta să alegi hainele potrivite pentru orice ocazie. Fie că este vorba despre o nunta, o petrecere sau o întâlnire de afaceri, puteți conta pe ei poți conta pe ei pentru a te  ajuta să arăți extraordinar.

Naya Boutique - haine cu o croială perfectă, care îți pun în evidență frumusețea și eleganța

Naya Boutique – magazinul în care găsești haine elegante, confortabile și de calitate superioară. De aici poți achiziționa produse vestimentare pentru întreaga familie: costume bărbatești, cămăși, curele, pantofi, cravate, butoni și papioane, rochii elegante, rochii de zi, costume office, rochițe pentru fetițe și costume pentru băieți.