ZOOMANIA | Supernova Drobeta | Supernova

Zoomania, disponibil in Supernova Drobeta, este unul dintre cele mai extinse lanțuri de magazine pentru animale din România, cu un istoric de peste 25 de ani!

ZOOMANIA

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

Răsfață-ți animalul de companie cu hrană și accesorii de calitate!

Hrana le poate garanta prietenilor tăi necuvântători o viață longevivă și sănătoasă, de aceea este important să le oferi toți nutrienții de care au nevoie. La Zoomania găsești diferite alternative în funcție de brandul preferat, cantitatea dorită și aromele favorite ale pisicii sau câinelui tău. Dacă animalul tău de companie aparține unei rase deosebite, oferă-i atenția cuvenită printr-o alimentație special concepută pentru acesta.

Vrei să-i oferi prietenului tău necuvântător cele mai bune accesorii? La magazinul Zoomania din Supernova Drobeta găsești cuști, zgărzi, lese, hamuri, jucării, articole de igienă, pernițe, coșuri sau ansambluri de joacă pentru a te asigura că toate nevoile animalelor tale de companie sunt îndeplinite. Din oferta disponibilă fac parte atât zgărzile electronice pentru dresaj, cât și alte accesorii pentru antrenamentul câinilor pentru a vă putea bucura împreună de echipamentul complet. 

Creează un mic paradis acvatic în propria ta locuință!

Hai în magazinul Zoomania din Supernova Drobeta să descoperi acvarii de diferite dimensiuni care să le ofere noilor tăi prieteni mediul potrivit. Acestea sunt fabricate din materiale diferite de la plastic la sticlă, iar gama de culori disponibile cuprinde alb, negru, maro, roșu, natur sau argintiu. 

Te așteaptă o ofertă bogată și când vine vorba despre decorul acvariului. Plante de plastic tip insulițe, nuci de cocos în miniatură, roci de diverse dimensiuni, cât și pietricele viu colorate așteaptă să fie utilizate pentru a crea ambientul perfect. Dacă ești pasionat de acvaristică, la Zoomania vei putea achiziționa filtre interne, pompe sau aspiratoare pentru substrat de la branduri precum Jewel, Eheim sau Tetra.  
Zoomania face totul pentru plăcerea și confortul animalelor de companie. Vino să ne vizitezi la magazinul din Supernova Drobeta și vei vedea cu ochii tăi!

Zoomania, un brand cu peste 9000 de produse de la cei mai respectați producători ai lumii

Zoomania este una dintre cele mai extinse rețele de magazine specializate pentru animalele de companie de pe teritoriul României, portofoliul lor cuprinzând peste 12.000 de produse din care poți alege hrana, accesoriile sau produsele de uz veterinar ideale pentru micul tău prieten. Cu magazine deschise în principalele orașe ale țării, acest brand este recunoscut pentru varietatea produselor comercializate și asistența specializată pe care personalul o oferă fiecărui client în parte. 

Respectul pentru natură, inovația și grija față de clienți sunt valorile care reprezintă cel mai bine brandul Zoomania. Fie că este vorba despre hrană pentru câini, pisici, păsări, pești, broaște țestoase, iguane, șerpi, veverițe, iepuri sau hamsteri ori diferite accesorii pentru micul tău prieten, la magazinul Zoomania din Supernova găsești tot ce ai nevoie!