Alborz Exchange | Supernova Drobeta | Supernova

Cele mai bune cotații la vânzare și cumpărare pentru o gamă variată de valute - doar la Alborz Exchange din Supernova Drobeta.

Alborz Exchange

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
str. Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220026 Drobeta
Plată
Cash
Categorie
Alte facilităţi

Indiferent unde pleci, vei avea valuta necesară la tine

Dacă urmează să pleci într-o călătorie în interes personal sau profesional sau dacă tocmai te-ai întors din străinătate și dorești să îți convertești suma în moneda țării noastre, nu trebuie să îți mai faci griji. Comisionul de 0% practicat de Alborz Exchange te va ajuta să îți protejezi valuta și să pleci satisfăcut de serviciile oferite. 

Îți place să-ți planifici călătoriile eficient? La  Alborz Exchange din Supernova Drobeta poți schimba din timp banii puși deoparte pentru vacante. Aici vei găsi mereu cele mai bune cotații.

În prezent, Euro este moneda națională a 19 din cele 27 de țări membre ale Uniunii Europene. Urmează să călătorești în ”zona euro” sau ai nevoie de această valută pentru diferite achiziții personale? Hai la Alborz Exchange din Supernova Drobeta

Același lucru se aplică și dolarului american, lirei sterline, francului elvețian, coroanelor daneze și suedeze. Indiferent de scopul convertirii banilor tăi - fie pentru a-i investi, fie pentru a-i pune deoparte - la casa de schimb valutar din cadrul complexului nostru comercial vei putea obține valuta dorită în funcție de criteriile tale.

Fiecare client va pleca mulțumit de la casa de schimb valutar din Supernova Drobeta.  

Servicii de încredere și avantajoase pentru toți clienții Alborz Exchange

Cu siguranță îți dorești să nu pierzi prea mult din valoarea inițială a sumei tale atunci când schimbi bani. Acest lucru este posibil prin profesionalismul și flexibilitatea personalului de la Alborz Exchange. Indiferent dacă vrei să cumperi sau să vinzi în diferite valute, la această casă de schimb valutar vei găsi o ofertă foarte avantajoasă pentru tine.