Papa Dan | Supernova Drobeta | Supernova

Restaurantul Papa Dan din Supernova Drobeta te așteaptă cu mâncare delicioasă și preparată cu responsabilitate!

Papa Dan

Ore de deschidere
Luni 08:00 - 22:00
Marţi 08:00 - 22:00
Miercuri 08:00 - 22:00
Joi 08:00 - 22:00
Vineri 08:00 - 22:00
Sâmbătă 08:00 - 22:00
Duminică 08:00 - 22:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Bucură-te de mâncarea și atmosfera de la Papa Dan 

Vrei să te relaxezi împreună cu cei dragi? Locația te așteaptă cu o atmosferă veselă, familială, în care te vei simți întâmpinat cu drag de personalul restaurantului. Vino cu prietenii sau familia și savurați împreună felurile de mâncare românești, frumos aranjate în farfurie pentru a vă spori pofta!

Bagheta PapăTăt în combinație cu băutura preferată sau o cafea proaspătă dimineața alături de omleta pufoasă pregătită pe loc îți vor oferi energia necesară pentru a-ți continua ziua. Indiferent de preferințele tale culinare, toate preparatele sunt sățioase și pline de arome care te vor face să revii negreșit. Spre deosebire de alte restaurante, la Papa Dan vei fi servit la masă, astfel încât să te poți bucura de conversație alături de cei dragi. Această nouă abordare a conceptului de fast-food îți va schimba percepția asupra mâncărurilor tale favorite. 
Nu lăsa ocazia de a savura cele mai gustoase feluri de mâncare românești să îți scape! Fă o vizită restaurantului Papa Dan din Supernova Drobeta și cu siguranță vei pleca satisfăcut.

Papa Dan, fast-food pregătit pe placul tuturor

Deviza acestui brand este “fast-food, slow cook”, punând accentul pe calitatea produselor oferite iubitorilor de burgeri, cât și celor care vor să se relaxeze cu o porție de mici românești, o omletă bine preparată sau cartofi excelent prăjiți. Alături de acestea poți servi o băutură răcoritoare în zilele toride de vară sau ai opțiunea de a comanda mâncarea la pachet atunci când vrei să te bucuri de ea acasă. 

Personalul este primitor și mereu pregătit să îți satisfacă papilele gustative cu cele mai delicioase feluri de mâncare, gătite pe loc și oferite cu drag clienților. Ingredientele utilizate sunt mereu proaspete, așa că vei putea servi o porție de “fast-food” exact ca la mama acasă!