Fornetti | Supernova Drobeta | Supernova

Vino la Fornetti din Supernova Drobeta pentru a încerca cele mai gustoase produse proaspete și calde de patiserie!

Fornetti

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Produse de patiserie pentru toate preferințele

Clienții din orice categorie de consumatori vor fi cu siguranță plăcut impresionați de gustul apetisant al produselor de patiserie comercializate de franciza Fornetti din Supernova Drobeta. Nimic nu se compară cu o gustare caldă sau un desert dulce cu gem de fructe. Atunci când ai nevoie de o pauză de relaxare sau vrei să îți completezi una din mesele zilei cu un snack proaspăt, Fornetti te așteaptă cu o largă varietate din produse pentru a satisface gusturile tuturor! 

Dacă la început erau comercializate doar pogăcele cu cașcaval și jumări la kilogram, produsele fără drojdie, comercializate la bucată, și-au făcut rapid apariția. În prezent găsești diferite feluri de pizza, merdenele, pernuțe cu brânză sau cașcaval, gogoși și multe alte preparate delicioase. Dacă vrei să descoperi de unde a început totul, poți gusta încă celebrele pogăcele cu cașcaval, pe lângă toate sortimentele de “mini Fornetti” disponibile la franciza din Supernova Drobeta. Printre celelalte arome pentru umpluturi se enumeră și: mere, vișine, caise, căpșuni, prune, ciocolată, ciuperci, nucă, telemea sau cașcaval. Produsele de panificație nu lipsesc nici ele din ofertă, așa că te poți delecta cu cea mai gustoasă specialitate cu măsline sau clasica panini albă cu toată încrederea!

Mai bine de 20 de ani de gustări delicioase!

În anul 2021, brandul Fornetti a împlinit 20 de ani pe piața românească. Cu siguranță patiseriile comercializate de ei aduc cu sine și gustul amintirilor din trecut, iar vestea bună este că acesta nu s-a schimbat deloc! Deși aspectul personalizat al francizelor a fost reîmprospătat, iar calitatea patiseriilor se află mereu în evoluție, nimic nu poate schimba savoarea gustărilor dulci sau sărate comercializate de Fornetti în Supernova Drobeta.    

Oferă-ți și tu o binemeritată pauză de relaxare și vino să te bucuri de toate sortimentele puse la dispoziție de Fornetti! 

Fornetti, un brand longeviv care încântă pe toată lumea

Brandul Fornetti este recunoscut și apreciat pe plan internațional, în țări precum Ungaria, Bulgaria, dar și în zona central-estică a Europei. Mai mult decât atât, produsele Fornetti sunt îndrăgite și în țara noastră, datorită gustului delicios, dar și texturii, date de ingredientele atent selecționate.

De fapt, motto-ul brandului Fornetti este „calitate înainte de toate”. Pentru Fornetti, este esențial ca fiecare produs alimentar adus în atenția clienților să îndeplinească toate cerințele specifice, să fie preparat și livrat în condiții controlate și verificat în mod constant pentru a îndeplini toate exigențele de consum. 

Nu în ultimul rând, compania se asigură că alege doar materii prime de calitate înaltă, astfel că procesul de preparare a produseor Fornetti - fie că este vorba despre cele mini, despre cele la bucată sau despre produsele de panifcație - ține cont de sănătatea consumatorilor.