Losan | Supernova Drobeta | Supernova

La magazinul Losan din Supernova Drobeta găsești haine de calitate pentru copilul tău la prețuri accesibile!

Losan

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Fashion

Și copiii se pot îmbrăca după trenduri

Losan oferă o largă varietate de haine pentru juniori, toate având un design modern. Dacă fiul sau fiica ta are deja anumite preferințe în materie de fashion, visurile sale se vor împlini la magazinul Losan din Supernova Drobeta. De la tricouri cu imprimeuri simpatice la rochițe pentru domnișoare, pulovere, geci pentru toamnă și iarnă sau gentuțe chic pentru fetițe, le găsești pe toate acestea în același loc!

Băieții se pot bucura de compleuri sport, pantaloni din denim, hanorace stilate și vestuțe pentru iarnă. Brandul Losan este reprezentat prin diversitate și bun gust, astfel încât fiecare micuț să își găsească aici noile haine preferate pentru școală sau timp liber. Având magazine în mai multe țări ale lumii, vă veți putea bucura împreună în magazinul din Supernova Drobeta de alegeri variate în ceea ce privește moda globală. 

Pregătește-ți copiii pentru vacanță cu îmbrăcăminte de la Losan

Pe lângă îmbrăcămintea casual pentru cei mici, domnișoarele se pot bucura și de costume de baie marca Losan, ideale pentru a fi purtate în vacanță. Băieții au la dispoziție numeroase opțiuni de geci, jachete și outfituri sport din care pot alege. Magazinul din Supernova Drobeta este la dispoziția întregii familii, astfel încât fiecare membru junior să plece mulțumit. Aruncă o privire la colecția din sezonul curent și alege din timp pentru ocaziile importante din viața voastră!

Te așteptăm la magazinul Losan din Supernova Drobeta cu haine de calitate pentru cei mici!

Haine pentru micuțul tău de la Losan

Vrei să te asiguri că garderoba micuțului tău este impecabilă? Colecțiile de haine pentru copii de la magazinul Losan îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, au un design atrăgător și sunt perfecte pentru toate ocaziile. Încă din primele luni de viață îți poți îmbrăca bebelușul cu cele mai la modă hăinuțe în culori vesele, în care acesta va arăta adorabil. 

Brandul Losan pune accentul pe calitate, confort și design, reprezentând combinația perfectă între îmbrăcăminte accesibilă și rezistentă în timp. Părinții pot găsi aici obiecte vestimentare casual pentru copii, ce pot fi purtate în viața de zi cu zi în orice anotimp. Reînnoiește-le garderoba cu noi achiziții de la magazinul Losan și vor putea simți ce înseamnă cu adevărat confortul!