Dyux | Supernova Drobeta | Supernova

Dyux

Ore de deschidere
Luni 10:00 - 20:00
Marţi 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00
Joi 10:00 - 20:00
Vineri 10:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 20:00
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin
220226 Drobeta
Plată
Cash si Card
Categorie
Alte facilităţi

Înmiresmează-ți locuința cu produse de la Dyux!

Îți dorești ca rufele tale să poarte mereu un miros fresh? Încercă balsamul de rufe din gama Lenor, pe care îl găsești la prețuri accesibile în magazinul Dyux din Supernova Drobeta. Totodată, ia în considerare și produsele pentru curățenia locuinței din gama Sano, care vor lăsa un miros plăcut în urma lor după fiecare utilizare. 

Te așteptăm în magazinul Dyux din Supernova Drobeta cu produse de înaltă calitate din gama parfumurilor și odorizanților pentru locuință!

Cauți un cadou pentru cei dragi? La magazinul Dyux din Supernova Drobeta ai la dispoziție zeci de produse din gama parfumurilor și odorizanților, iar dacă ai nevoie de un sfat, apelează cu încredere la consultanța de specialitate din partea personalului. 

Alege parfumul care te reprezintă cel mai bine

Îți poți crea propriul spa acasă la tine cu ajutorul spumei de baie marca Malizia, ce poate fi găsită la magazinul Dyux din Supernova Drobeta. Tot aici vei găsi și săpun lichid pentru mâini din gama Dermomed, fără parabeni, PEG, coloranți sau siliconi. Alege aroma de migdale pentru mâini catifelate, varianta de rodii și aloe pentru o piele fină și revigorată, săpunul de mâini cu ulei de argan pentru hidratare sau opțiunea cu talc și flori de iris pentru un miros parfumat care rezistă în timp. 

De asemenea, la magazinul Dyux din Supernova Drobeta ai la dispoziție și testere de la parfumuri precum “Because it’s you” de la Emporio Armani, “Good Girl” de la Carolina Herrera, “J’adore” de la Dior, “Si” de la Giorgio Armani și multe altele. Vino în magazin pentru a identifica cel mai potrivit produs pentru nevoile tale și lasă-te învăluită de aromele regăsit aici!

Vino la Dyux să îți parfumezi viața!

Uneori, răsfățul se traduce prin alegerea unui parfum persistent, care îți reprezintă perfect personalitatea. Vino să găsești produsul ideal pentru tine la magazinul Dyux! Tot aici te așteaptă și o selecție variată de spray-uri, deodorante și balsamuri de rufe, astfel încât întreaga ta locuință să capete o mireasmă inegalabilă. Alege odorizantul ideal pentru fiecare cameră și creează propriul paradis exotic acasă!

Răsfață-te pe tine și pe cei din jur cu produse de înaltă calitate de la branduri precum Eyfel, Areon, Rexona, Dove, Ozon, Airwick, Kifra, Malizia, Dermomed, Chanteclair, Borotalco, Bref, Kallos și multe altele.